Stau la blog ca tot romanul intr-un suflet cu doua camere, partial decomandat

2008-03-12 11:35

ne jucăm
     media: 5.00 din 1 vot

am primit o leapsă de la denisuca, potrivit căreia trebuie să vă trimit în şapte locuri reprezentative pentru judeţul mureş. păi... să le luăm pe rând: combinatul chimic azomureş, combinatul bicapa de la tîrnăveni, termocentrala de la iernut, groapa de gunoi de la cristeşti, fabrica de bere dezafectată de la reghin, neaparat de văzut şina de cale ferată din sighişoara (plină de tradiţionalele gunoaie de juma de metru stratul), iar către final cartierul valea rece din tîrgu-mureş.

acuma dacă e să o luăm pe bune, atunci în primul rând vreau să invit toţi cititorii mureşeni să vină cu propia variantă pe care să o treacă la commenturi, pornind de la lista mea: castelul de vânătoare de la lăpuşna, castelul de la iernut, rezervaţia de bujori de la zau de câmpie, absolut obligatoriu de văzut cetatea sighişoara, biblioteca teleki cu căţi extrem de rare din tîrgu-mureş, defileul mureşului unde ar fi păcat să nu vă abateţi până sus pe scaunul domnului şi un concert de muzică simfonică în palatul culturii din tîrgu-mureş (da iute până nu se apucă de restaurat vitraliile).
deci... dragi citirori mureşeni, prestaţi şi voi de data asta, ca să o convingem pe denisuca că mureşul e dat dracu de fain.


comentarii

 1. Denisa

  Mna bun, m-ai convins! :d

 2. Monica

  ai uitat de Valea Rece şi de Rovinari . Nu se face.

 3. jolly

  "biblioteca teleki cu căţi"?? :o
  Poate...biblioteca Teleki.
  De câlţi, ai vrut, să vorogheşti?
  Graba nu te scuză, aici nu mai e cine să te corecteze spre bun de tipar ;)


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Termeni si Conditii de Utilizare