Stau la blog ca tot romanul intr-un suflet cu doua camere, partial decomandat

2008-03-17 00:29

despre paritatea fericirii la bursa de capital
     media: 5.00 din 3 voturi

stau şi mă minunez cum am dat dinnou lovitura cu titlul acesta de crestat vene. bun... ideea din această ediţie pleacă de la meet joe black . da... ştiu, nu e tocmai un film nou dacă ne gândim că premiera a avut loc în 1998, dar eu l-am văzut abia săptămâna trecută. aş exagera puţin dacă v-aş spune că de atunci şi până la momentul acesta la care vă scriu mă chinuie faza la care vreau să mă opres... dar până la urmă nu e cine ştie ce minciună, iar faza e absolut superbă. adică nea anthony hopkins explică la un moment dat ce e aia fericire, spunând că el a fost fericit în ziua în care s-a trezit şi se gândea în mintea lui că nu mai vrea nimic în plus. iar asta se întâmpla după moartea soţiei sale, când relaţia cu una din ficele lui nu era tocmai genială, iar la slujbă tocmai pierduse controlul unei mari companii.

în duminica asta mi-am făcut timp eu, şi-a făcut timp şi ea, şi iaca ne-am întâlnit după luni bune de zile în care nu ne-am văzut deloc. eu şi cu o foarte bună amică de-a mea. şi am vorbit cum vorbeam pe vremuri. poveşti lungi şi uşori siropoase despre fericire, despre sensul vieţii, despre slujbe, despre bani şi dinnou despre fericire. despre planuri de reeditare a unor chefuri pe care cu siguranţă nici eu şi nici ea nu le vom uita. şi vrea să-şi ia maşină, e greu cu noul loc de muncă, ce facem cu fericirea asta? ... ia uite că a dat negrul ăla de la steaua gol... nu, pe bune, acum în timp ce scriu a dat ăla gol. ştiţi voi... genul ăla de discuţii în care zbori de la o idee la alta pe nesimţite.

înainte de asta am fost părtaş la o altă discuţie despre fericirea sentimentală, însă fără a fi actor direct implicat... băi ai 30 de ani azi mâine şi tu umbli aiurea şi nu eşti în stare să-ţi găseşti o femeie, cam asta era mesajul pe care o doamnă respectabilă încerca să-l bage pe gâtul celui care nu avea încotro, întocmai ca un condamnat în faţa ghilotinei, trebuind să înghită. mai mult în sec.

claie peste grămadă mai iese de la naftalină şi piesa asta. a dracu de faină... n-am ce zice, dar care mai aruncă o găleată de melancolie peste tot amalgamul deja format în mine. mă şi opresc aici să dau replay la piesă şi să vă doresc o săptămână faină, dacă se poate nu foarte melancolică!


comentarii

  1. irinutza26

    iooooiii..ce faină îi melodia... :)


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Termeni si Conditii de Utilizare