Stau la blog ca tot romanul intr-un suflet cu doua camere, partial decomandat

2008-03-20 18:18

cum să urinezi contra naturii
     media: 4.00 din 1 vot

astăzi la tîrgu-mureş a fost o vreme superbă, care a acoperit aproape toate fenomenele de pe parcursul unui an. dimineaţa a fost una de toamnă târzie, mohorâtă pe alocuri, friguroasă şi gri. mai spre amiază s-a înnorat şi mai tare, iar toamna era regină peste oraş. după care, pe la ora două a început să ningă puternic... dar a nins băi nene, de zici că era început de decembrie. după vreo 20 de minute, în timp ce încă ningea, a ieşit soarele. faaaain, minunat, cu tendinţe de grozav. s-a oprit şi ninsoarea şi puteai să bagi mânan-n foc că e cea mai curată primăvară. acum e soare, puţin cam frig... dar binişor.

noah ia ghiciţi acum ce a făcut astăzi salubriserv... păi cum ce? a udat drumurile, normal... probabil prima dată a vrut să spele praful (lucru care nu prea iese prin simpla udare a străzilor), a doua oară a vrut să spele ninsoarea... care nu prea văd cum poate fi spălată, iar a treia oară să spele ploaia. nu mă întrebaţi care e logica, ci mai bine sunaţi la salubriserv.


comentarii

 1. irinutza26

  Deci eram in ora de statistica si ningea de mama focului si faceam poze pe geam...tati ne holbam pe feresti, ce sa-i faci....crazy weather

 2. analui

  catalin cred ca daca am solicita primaria ne-ar spala in aceasta perioada si pe dintisori doar pentru ca Edilul sa mai pupe un mandat ca nici pe viitor sa nu-i sufere flacaii, parca zilnic nehraniti.

 3. catalinheghes

  Deci eram in ora de statistica si ningea de mama focului si faceam poze pe geam...tati ne holbam pe feresti, ce sa-i faci....crazy weather
  crazy weather?! crazy fuckin' mayor!

 4. irinutza26

  Bine noah...si aia :d daca vrei.... :)


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Termeni si Conditii de Utilizare