Stau la blog ca tot romanul intr-un suflet cu doua camere, partial decomandat

2008-03-22 17:30

probleme pe scara blogului
     media: 5.00 din 1 vot

când mi-am făcut prima dată blog pe yahoo 360 nu prea ştiam eu ce e acela blog, cu ce garnituri şi salate se serveşte şi alte amănunte, dar l-am folosit aşa cred că mai bine de un an. după care am simţit că "tehnologia" blogurilor mi-a luat-o prea mult înainte şi ar fi cazul să recuperez, aşa că m-am decis să mă mut aici. sincer... nici nu mai ştiu exact cum m-am decis asupra ablogului... cred ca le-am luat în ordine alfabetică, iar ablog.ro a fost primul din catalog. mnoah... ce să zic, a fost şi este ok... că m-am obişnuit cu el. dar face figuri câteodată. adică am păţit de vreo câteva ori să mi se schimbe din senin parola de la contul de administrare , aşa din senin, fără nici un motiv. buuun... mi-am bagat mailu şi am apăsat butonul care îmi trimitea parola pe, şi anume, mail, iar în 10 zecunde problema era rezolvată. joi s-a întâmplat dinnou acelaşi lucru, dar n-a mai funcţionat butonelul... adică îmi zicea că mi-a trimis, iar pe mail nu intra nimic. ceea ce înseamnă înşelătorie băi ablogule care eşti tu ablog şi care m-ai minţit. până la urmă am scris un mail administratorului, care a dat de capăt poveştii. acuma... că parola aia înseamnă fix nimic pentru oamenii de la ablog... parcă aşa tare nu mă doare capul, că doar dacă o folosesc în vre-un scop anume... se vede imediat pe site, iar mie nu mi-e greu să urlu şi să spun la toată lumea că ablog m-a tras în piept. da totuşi, să trebuiască să trimit mail la administrator şi să aştept o zi doar ca să dau aprobare la un coment, ori să bag o postare... deja e cam mult. deeeeci, dragă măi ablogule, data viitoare când te mai joci cu nervii mei să ştii că e foarte probabil că ajungem la divorţ. ceea ce eu nu prea vreau, că-s dinăla care o dată ce şi-o făcut un blog îi e tare lene să se apuce să o ia de la capăt la alt stăpân. da dacă insişti... io ce să fac?


comentarii

 1. Roxa

  Ma miram io ce-i cu atata tacere. :)

  Btw, ma umfla rasu` la fiecare post nervos de-asta de-al tau, ai niste chestii delicioase, numai si numai ale tale, care-mi descretesc fruntea instant. :))

 2. catalinheghes

  Ma miram io ce-i cu atata tacere. :)

  Btw, ma umfla rasu` la fiecare post nervos de-asta de-al tau, ai niste chestii delicioase, numai si numai ale tale, care-mi descretesc fruntea instant. :))
  aaa nu... acuma nu sunt nervos... in schimb am fost joi. si ieri dupa-amiaza. si azi noapte. dar acum nu mai sunt. pe bune!

 3. irinutza26

  Io ti-am zis sa te listinesti :-" ...creste tensiunea maica...sa nu zici ca nu ti-am zis :-??

 4. Denisa Lala

  www.wordpress.com. Acolo nu se întâmplă de-astea...


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Termeni si Conditii de Utilizare